בחודש יולי מציינים רבים את חודש הגאווה של המוגבלות - Disability pride month - שבו חוגגים את הייחוד, את היכולות ואת התרומה של אנשים עם מוגבלות לחברה בכלל ולשוק העבודה בפרט.
החודש הזה נבחר כיוון שב-26 ביולי 1990 נחקק החוק בארה"ב האוסר אפלייה נגד אנשים עם מוגבלות. מאותה שנה החלו לציין את החודש הזה באירועים ואף במצעדי גאווה המוניים, בדומה לאלה של קהילת הלהט"ב. יש אפילו דגל ייחודי.
ייתכן שיהיו כאלה שירימו גבה לנוכח העניין, שכן לכאורה מוגבלות נתפסת, גם לעין חיצונית ולעתים גם לאנשים עם מוגבלות עצמם, כדבר שיש אולי להסתיר אותו או להתגבר עליו, שהצורך בהתאמות והנגשות הוא משהו שיש להתבייש בו ולהתנצל עליו.
אך הפעילים והיוזמים של אירועי החודש הזה מאמינים שההיפך הוא הנכון - שיש לשנות את הדרך שבה אנשים חושבים על מוגבלות, שיש להעלים את הבושה בקרב אנשים עם מוגבלות ולקדם את האמונה בחברה כי מוגבלות היא חלק טבעי ויפה מהמגוון האנושי, שהיא מהווה יתרון ולא חיסרון, שלאנשים עם מוגבלות יש יכולות וייחוד שצריכים ויכולים לבוא לידי ביטוי בחברה בכלל ובמקומות העבודה בפרט.
אז כן, המוגבלות טומנת בחובה לא מעט קשיים ואתגרים, וישנם אנשים שעדיין לא השלימו לחלוטין עם המוגבלות שלהם גם אחרי שנים, וזה טבעי.
אך מתוך הקשיים האלה צומחים גם לא מעט הצלחות ויתרונות ייחודיים שניתן למנף בשוק העבודה: אם זו נקודת מבט ייחודית ולא שגרתית על החיים שיכולה לאפשר לעסק לחשוב מחוץ לקופסה, אם זו יכולת התמודדות ופתרון בעיות באופן מקורי דווקא בזכות הקשיים, ואם זה פשוט כישרון אישי וייחודי שיכול לתרום ולעורר מחשבה בקרב העובדים.
בשורה התחתונה: לכל אדם יש יכולות וכשרונות, וכדאי לנצל את החודש הזה כדי לעורר מודעות ליכולות האלה בקרב המעסיקים, להזמין אותם לחגוג את הגיוון ואת השוני, לשנות את השיח, להשקיע בגיוון תעסוקתי ובהנגשת בתי העסק, לגייס אנשים עם מוגבלות ולתת להם את הכלים להשתלב.
וזה הזמן להזכיר לכולם - אנשים עם מוגבלות ומעסיקים כאחד - שיש בהחלט מה לחגוג ולציין וצריך פשוט לתת ליכולות לדבר!